Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4.3g13kcal0.7g0.3g1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g301g828kcal51.2g0g69.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Timjami, annos 3g2.1g4.6kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g6.4g12kcal0.5g2g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g166g597kcal23.2g109.5g4.8g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2996kcal155.4g239.8g151.6g27.2g
Valittu annoskoko625g1498kcal77.7g119.9g75.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna312g749kcal38.9g60g37.9g6.8g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913