Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)95g31kcal0.4g6.4g0.3g1.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)276g384kcal30.6g1.1g28.7g0g
Sokeri 103g416kcal0g102.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g385kcal11.4g78.4g1.3g3.9g
Rypsiöljy 31g274kcal0g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3030kcal85.2g388.6g122.6g10.6g
Valittu annoskoko625g1515kcal42.6g194.3g61.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g758kcal21.3g97.2g30.7g2.7g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566