Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha266g442kcal50.5g0g26.6g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g1.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Korianteri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g40g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g5.9g4.4kcal0g1.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.8g10kcal0g2.5g0g0g
Siirappi, tumma2.8g8.9kcal0g2.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g95g143kcal0.9g5.7g12.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g65g222kcal7.9g43.3g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1717kcal121.2g120.4g79.4g11.8g
Valittu annoskoko625g858kcal60.6g60.2g39.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g429kcal30.3g30.1g19.9g3g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445694