Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 296g175kcal29g8.9g1.2g0g
Sokeri 50g204kcal0g50.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai77g269kcal9.2g54.5g1.6g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 195g278kcal24.4g0.6g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1900kcal125.2g240.2g45.6g4.6g
Valittu annoskoko625g950kcal62.6g120.1g22.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g475kcal31.3g60.1g11.4g1.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104