Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana191g328kcal34.1g1g21g0g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g36g43kcal9.7g6.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Lanttu 72g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 119g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g60g66kcal1.8g1.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1162kcal99.8g75.6g55.8g10g
Valittu annoskoko625g581kcal49.9g37.8g27.9g5g
Annoskoko puolitettuna313g291kcal25g18.9g14g2.5g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142