TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g185g249kcal40.6g0g9.2g0g
Tomaattimurska 185g54kcal1g9.8g0.4g3.5g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika, punainen69g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 81g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Paprikajauhe 4.6g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g46g32kcal3.6g4.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1047kcal97.2g65g40.2g16.6g
Valittu annoskoko625g524kcal48.6g32.5g20.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g262kcal24.3g16.3g10.1g4.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755