Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 91g657kcal1.1g0.4g73.7g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g113g634kcal9.1g41.9g47.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g227g770kcal5.7g188g1.1g4.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.7g
Leivinjauhe 3.4g6kcal0.2g1.3g0g0g
Sokeri 77g313kcal0g76.9g0g0g
Siirappi 63g191kcal0.1g47g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5313kcal45.8g712.4g256.4g12.4g
Valittu annoskoko625g2656kcal22.9g356.2g128.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g1328kcal11.5g178.1g64.1g3.1g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785