Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g63g8.9kcal1.2g0.3g0.3g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g42g72kcal0.8g2.2g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g287kcal20g12.8g14.2g8.8g
Valittu annoskoko625g143kcal10g6.4g7.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g72kcal5g3.2g3.6g2.2g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026