Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g268g241kcal45.5g9.4g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.6g69kcal0g0g7.6g0g
Paprika punainen 138g40kcal1.3g6.2g0.6g2.6g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g77g269kcal15.3g0.4g22.9g0g
Riisi tumma 130g454kcal9.1g93.6g3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2158kcal143.2g221g76.2g15.8g
Valittu annoskoko625g1079kcal71.6g110.5g38.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g539kcal35.8g55.3g19.1g4g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619