Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)259g287kcal31.8g4.9g15.3g2.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 129g98kcal2.4g20g0.3g1.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Lanttu 74g21kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g868kcal71.4g66g32g13.2g
Valittu annoskoko625g434kcal35.7g33g16g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g217kcal17.9g16.5g8g3.3g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201