Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g47g164kcal5.6g33.2g1g1.4g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki140g154kcal35.1g0.7g1.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste53g192kcal15.5g0.9g14.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g94g150kcal7.5g3.7g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1741kcal165.8g96.8g80.2g2.8g
Valittu annoskoko625g870kcal82.9g48.4g40.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g435kcal41.5g24.2g20.1g0.7g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850