Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.4g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Valkokaali keräkaali 231g64kcal2.7g9.4g0.5g4.8g
Lammaspaisti 18g50kcal5g0g3.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 62g140kcal11.7g0g10.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 307g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g543kcal40.6g19g31.6g9.6g
Valittu annoskoko625g272kcal20.3g9.5g15.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g136kcal10.2g4.8g7.9g2.4g
Arvot/100g100g44kcal3.2g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456097