Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g167g58kcal1.7g10.9g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.3g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Hunaja 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Nautajauheliha 15%134g274kcal24g0g20g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 17g62kcal3.7g0g5.3g0g
Munakoiso 250g56kcal1.3g7.8g0.5g6.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g33kcal0.2g0.3g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1048kcal63g44.6g65.4g15.2g
Valittu annoskoko625g524kcal31.5g22.3g32.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g262kcal15.8g11.2g16.4g3.8g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465