Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g121g410kcal2.4g3.6g42.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g48g352kcal0.5g0.5g38.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g72g275kcal21g0.1g21g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 121g76kcal3.6g5.8g4.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.1g0g0.1g8.2g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g10g0kcal0g0g0g9.7g
Riisijauho / -hiutale 66g240kcal5.1g52.6g0.5g0.7g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g21g15kcal1g2.5g0.1g14.4g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g54g62kcal9.8g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2992kcal91g155.8g218.6g69g
Valittu annoskoko625g1496kcal45.5g77.9g109.3g34.5g
Annoskoko puolitettuna313g748kcal22.8g39g54.7g17.3g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656