Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 440g127kcal4.4g20.2g1.3g7.9g
Voi, 1 tl, 5 g23g169kcal0.2g0.2g18.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g108g367kcal2.2g3.2g37.8g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1327kcal13.6g47.2g115.4g15.8g
Valittu annoskoko625g663kcal6.8g23.6g57.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g332kcal3.4g11.8g28.9g4g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458000