Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 67g86kcal13.8g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g65g22kcal0.9g3.9g0.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g33g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 166g105kcal5g8g5.8g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g35g38kcal1g2.3g2.8g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g5.8g18kcal1.5g0.2g1.3g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss17g52kcal4g0.1g3.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras42g145kcal5.4g29.1g0.6g1.2g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1131kcal67g112.2g44.2g6g
Valittu annoskoko625g566kcal33.5g56.1g22.1g3g
Annoskoko puolitettuna313g283kcal16.8g28.1g11.1g1.5g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155