Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 75g641kcal0.9g0g72.1g0g
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g50g173kcal3g37.3g0.7g1.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g79g267kcal1.6g2.4g27.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2174kcal11.4g81g200.8g3.6g
Valittu annoskoko625g1087kcal5.7g40.5g100.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g544kcal2.9g20.3g50.2g0.9g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522