Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 81g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Rypsiöljy 33g292kcal0g0g33g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 35g253kcal0g0.1g28.6g0g
Sokeri 62g253kcal0g62.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g110g421kcal2g102.8g0.4g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g153g61kcal0.8g15.3g0.8g0.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g44g264kcal9.2g2.9g23.8g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g59g107kcal8.4g4.2g6.3g35.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 44g148kcal0g35.9g0g0.6g
Leivinjauhe 3.7g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3841kcal61.4g450.2g202.4g74.4g
Valittu annoskoko625g1921kcal30.7g225.1g101.2g37.2g
Annoskoko puolitettuna313g960kcal15.4g112.6g50.6g18.6g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255