Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 186g141kcal3.5g28.6g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g102g204kcal17.3g2.1g13.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%37g59kcal1g1g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 278g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g820kcal44.2g65.6g38.6g4.6g
Valittu annoskoko625g410kcal22.1g32.8g19.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g205kcal11.1g16.4g9.7g1.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395