Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)83g358kcal17.8g3.2g30.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 248g239kcal7.5g48.5g0.8g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g33g11kcal0.1g2.3g0.1g0.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g66g182kcal19.2g0.1g11.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)33g10kcal0.3g1.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 132g175kcal3.5g4.2g15.9g0g
Tonnikala öljyssä 31g58kcal8.3g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2064kcal113.4g120.4g122.4g6.2g
Valittu annoskoko625g1032kcal56.7g60.2g61.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g516kcal28.4g30.1g30.6g1.6g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625