Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 172g167kcal5.2g33.8g0.6g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 172g382kcal30.2g0g29.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)172g43kcal1.7g9.5g0g2.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g43g129kcal6.9g0.9g10.8g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g43g141kcal12.1g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1736kcal112.8g90.4g102g9g
Valittu annoskoko625g868kcal56.4g45.2g51g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g434kcal28.2g22.6g25.5g2.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777