Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 135g48kcal6.3g2.6g0.4g3.4g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%271g460kcal26.5g20g29.8g0g
Paprika, punainen59g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 144g191kcal5.6g36.6g1.8g1.8g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Chili paprika punainen10g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1547kcal78.2g125.6g77g12.8g
Valittu annoskoko625g774kcal39.1g62.8g38.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g387kcal19.6g31.4g19.3g3.2g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407