Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi345g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g57g17kcal0.6g3g0.2g1.4g
Herne 57g40kcal2.9g5.4g0.2g1.8g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g115g86kcal4.7g14.3g0.9g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g315kcal17.6g49.2g2.8g10.2g
Valittu annoskoko625g158kcal8.8g24.6g1.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g79kcal4.4g12.3g0.7g2.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436