Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 565g492kcal6g103.5g2.3g10.2g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g12g0.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.8g0.8g3.2g
Sokeri 12g49kcal0g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1568kcal16g269g41.6g26.8g
Valittu annoskoko625g784kcal8g134.5g20.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna313g392kcal4g67.3g10.4g6.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905