Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g104g78kcal2g16.7g0.2g1g
Purjosipuli 106g24kcal1.9g2.6g0.2g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka132g15kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Pinaatti 18g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Lehtikaali 8.7g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi230g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g260kcal12.6g45g2g10.6g
Valittu annoskoko625g130kcal6.3g22.5g1g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g65kcal3.2g11.3g0.5g2.7g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462229