Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g107kcal0g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka17g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g200g194kcal14g25.9g1g11.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)217g65kcal2.2g13g0.4g2.2g
Makaroni, pasta 65g213kcal6.6g43.2g0.7g2.2g
Pinaatti 22g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1224kcal49g175.8g29g37g
Valittu annoskoko625g612kcal24.5g87.9g14.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna313g306kcal12.3g44g7.3g9.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284