Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 228g91kcal7.8g9.3g1.4g4.6g
Sipuli 52g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g313kcal18g26.4g12.2g12.2g
Valittu annoskoko625g157kcal9g13.2g6.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna312g78kcal4.5g6.6g3.1g3.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811