Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g127g22kcal2.4g2.7g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow127g25kcal3.8g2.5g0g3.2g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%70g92kcal2.1g1.4g9.2g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)56g93kcal1.7g2.3g8.5g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g42g148kcal11.8g0.8g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1142kcal97.6g27.6g73.4g9.4g
Valittu annoskoko625g571kcal48.8g13.8g36.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g286kcal24.4g6.9g18.4g2.4g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515