Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 195g708kcal15.9g154.3g1.1g3.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 195g327kcal54.2g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Oliiviöljy 5.6g49kcal0g0g5.6g0g
Valkoviini kuiva 56g38kcal0.2g0.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g22g88kcal7.4g0g6.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.4g22kcal1.1g1g1.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g70g87kcal2.1g17.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2752kcal163.6g353.4g62.6g8.8g
Valittu annoskoko625g1376kcal81.8g176.7g31.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g688kcal40.9g88.4g15.7g2.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680