Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty391g547kcal20.2g109.2g2.7g13.3g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g65g59kcal0.5g12.4g0.7g0g
Paprikasalaatti, Pirkka65g19kcal0.7g4.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 46g87kcal12.4g0g4.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g59g47kcal1.5g2.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1516kcal70.6g256.2g22g26.6g
Valittu annoskoko625g758kcal35.3g128.1g11g13.3g
Annoskoko puolitettuna313g379kcal17.7g64.1g5.5g6.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340