Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.2g21kcal1g0.1g1.8g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit206g35kcal3.3g4.5g0.4g3.9g
Parsakaali, pakaste, Apetit165g35kcal5.4g3.1g0g4.1g
Ruokakerma 5%, Valio82g54kcal1.2g3.5g4.1g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)165g115kcal18.1g4.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g517kcal58g30.6g17.6g16g
Valittu annoskoko625g259kcal29g15.3g8.8g8g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal14.5g7.7g4.4g4g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604