Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g220g485kcal41.9g0g37.4g0g
Sika-nautajauheliha110g243kcal19.3g0g18.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 110g71kcal3.5g5.3g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 61g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g55g17kcal0.6g2.2g0.2g0g
Nokkonen (100g)28g10kcal1.6g0.4g0.2g1.1g
Korppujauho 14g50kcal1.4g10.3g0.1g0.7g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g28g83kcal4.9g13.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2090kcal161.6g63.6g134g3.6g
Valittu annoskoko625g1045kcal80.8g31.8g67g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g523kcal40.4g15.9g33.5g0.9g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813