Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g206g761kcal28.8g148g6.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 206g71kcal9.4g4g0.6g5.1g
Katkarapu pienet (pirkka)148g98kcal22.2g0g1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g25g222kcal0g0g24.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2326kcal121.8g308g65.2g11.6g
Valittu annoskoko625g1163kcal60.9g154g32.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g582kcal30.5g77g16.3g2.9g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886