Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%94g209kcal16.5g0g16g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)118g48kcal1.7g5.5g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)94g28kcal0.9g3.8g0.4g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia59g88kcal10g0g5.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%47g76kcal1.3g1.3g7.1g0g
Makaroni, keitetty165g162kcal5g31.9g1.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1247kcal72g89.6g61.2g5.4g
Valittu annoskoko625g623kcal36g44.8g30.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g312kcal18g22.4g15.3g1.4g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404