Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 34g102kcal6.4g0.9g8.2g0g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g23kcal2.1g0g1.7g0g
Makaroni, tumma 82g296kcal11.1g54.1g2.5g4.9g
Porkkana 27g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.7g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Soijarouhe, vaalea 17g63kcal6.3g7.6g0.4g1.7g
Atria kevyt jauheliha110g187kcal20.9g0g11g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1509kcal96.6g138g57.8g18g
Valittu annoskoko625g755kcal48.3g69g28.9g9g
Annoskoko puolitettuna313g377kcal24.2g34.5g14.5g4.5g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964