Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 306g1049kcal31.1g213.9g3.7g10.7g
Voi 55g401kcal0.7g0.2g45g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.5g17kcal0.6g3.3g0.4g1.5g
Sokeri 47g191kcal0g47g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 166g105kcal5g8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3633kcal86g545.4g116.2g26.4g
Valittu annoskoko625g1816kcal43g272.7g58.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna313g908kcal21.5g136.4g29.1g6.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403