Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali295g62kcal3.5g10g0.6g6.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa83g248kcal19g0g19g0g
Smetana35g138kcal0.7g0.8g14.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g24g18kcal1.1g3g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 118g261kcal20.6g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1530kcal94.8g39.8g109.4g15g
Valittu annoskoko625g765kcal47.4g19.9g54.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g383kcal23.7g10g27.4g3.8g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799