Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado185g85kcal1.1g20.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 173g59kcal3.6g7.5g0.4g4.4g
Parsa 145g23kcal1.9g1.7g0.3g2.2g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 24g5.1kcal0.1g0.4g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea71g7.1kcal0.8g0.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g712kcal15.2g80g33g14.8g
Valittu annoskoko625g356kcal7.6g40g16.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g178kcal3.8g20g8.3g3.7g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739