Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.8g13kcal1.4g1.7g0.1g0.1g
Persilja 26g7.1kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Bataatti, kuorittu 79g64kcal1.2g13.2g0g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g262g73kcal1.6g15.6g0.5g6.5g
Peruna, keskikokoinen 60g94g57kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 79g18kcal1.4g1.9g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g770kcal35.2g92.4g25.2g27.8g
Valittu annoskoko625g385kcal17.6g46.2g12.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g192kcal8.8g23.1g6.3g7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926