Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g206g58kcal1.2g12.2g0.4g5.1g
Punajuuri 317g122kcal3.2g21.8g0.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g552kcal11.2g77.2g18.2g29.2g
Valittu annoskoko625g276kcal5.6g38.6g9.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna313g138kcal2.8g19.3g4.6g7.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937