Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino86g293kcal19.8g45.7g3.2g5.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.6g10kcal0.1g2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl86g33kcal0.9g7.8g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Basilika, tuore 5.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g72g176kcal12.9g0.4g13.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g144g29kcal0.9g4.7g0.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 201g26kcal2.3g2g0.4g2.4g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1446kcal74.8g131.2g67.4g15.6g
Valittu annoskoko625g723kcal37.4g65.6g33.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g362kcal18.7g32.8g16.9g3.9g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565