Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 100g33kcal0g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.6g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g249g24kcal1.5g3.5g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)266g159kcal9g12g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g464kcal21.8g39g19g0.2g
Valittu annoskoko625g232kcal10.9g19.5g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g116kcal5.5g9.8g4.8g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712