Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)112g34kcal1.1g6.7g0.2g1.1g
Nauris 45g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Sipuli 134g41kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 89g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g461kcal16.6g58.8g14.4g19.6g
Valittu annoskoko625g230kcal8.3g29.4g7.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g115kcal4.2g14.7g3.6g4.9g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753