Helpot sipulipiiraat

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g350g1349kcal21.4g104g94.6g6g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2943kcal50.8g235.4g200g21.2g
Valittu annoskoko625g1472kcal25.4g117.7g100g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g736kcal12.7g58.9g50g5.3g
Arvot/100g100g235kcal4.1g18.8g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58990