Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g6.5g6.3kcal0.1g1.6g0g0.7g
Mantelirouhe, 1 rkl13g76kcal2.8g0.7g6.6g1.5g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl33g16kcal0g3.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g164g98kcal0.7g24.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä82g139kcal0.8g36g0.8g0g
Flora Vanilla 12%164g311kcal7.4g26.2g19.6g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g164g106kcal18g6.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1506kcal59.6g199g55g4.4g
Valittu annoskoko625g753kcal29.8g99.5g27.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g376kcal14.9g49.8g13.8g1.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301