Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 3.1g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk112g30kcal0.7g5.9g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 95g72kcal1.8g14.7g0.2g1g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 15g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g112g190kcal21.3g0g11.2g0g
Ketsuppi, Heinz14g14kcal0.1g3.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g691kcal50.8g59g24.6g11.8g
Valittu annoskoko625g346kcal25.4g29.5g12.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g173kcal12.7g14.8g6.2g3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019