Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)158g331kcal37.8g0g20.5g0g
Ruohosipuli 21g4.7kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale79g268kcal17.3g0g20.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g263g179kcal4.2g39.1g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%105g63kcal1.3g2.9g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1690kcal121.8g84.8g93.4g1g
Valittu annoskoko625g845kcal60.9g42.4g46.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g423kcal30.5g21.2g23.4g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576