Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen48g16kcal1.6g2.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio48g67kcal1.3g3.1g5.8g0g
Kirjolohifilee 120g199kcal20.2g0g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g7kcal0.8g1g0.1g0g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g15g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g72g43kcal1.1g9.4g0.1g0.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 24g42kcal4.2g0g2.8g0g
Tilli, tuore 4.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g795kcal61.2g39.4g44g3.4g
Valittu annoskoko625g398kcal30.6g19.7g22g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal15.3g9.9g11g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890