Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 6.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kalaliemikuutio 7.2g22kcal0.7g2.4g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 39g30kcal1.8g5.1g0.1g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit164g213kcal4.9g3.3g21.3g0g
Purjosipuli65g12kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Tonnikala öljyssä 183g348kcal49.7g0g16.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g81kcal0g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1465kcal118.6g32.6g97.2g7.2g
Valittu annoskoko625g733kcal59.3g16.3g48.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g366kcal29.7g8.2g24.3g1.8g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080