Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sokeri 61g248kcal0g61.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl245g832kcal4.9g7.3g85.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja245g82kcal1.2g15.7g1.5g8.1g
Marenki 73g201kcal3.7g45.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2732kcal20g259.6g174.8g16.2g
Valittu annoskoko625g1366kcal10g129.8g87.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g683kcal5g64.9g43.7g4.1g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218